Internet marketing

Zašto vam je potreban internet marketing? Klijenti kupuju proizvode o kojima imaju informacije. Proizvodi koji su nepoznati i nepopularni lako mogu biti odbačeni. Internet marketing je alat koji preko kog se javnost može informisati o vašoj firmi, uslugama koje nudite, i zašto ste baš vi najbolje rešenje za njih.

internet-markting
Vaši potencijalni kupci konstantno traže rešenja koje vi nudite. Postavlja se pitanje da li se vaši proizvodi ili usluge mogu naći na mestima na kojima su najtraženija?

Početak rešavanja ovog problema je u razumevanju puta kupca od faze gde je postao svestan vašeg brenda do faze gde kupuje vaš proizvod ili uslugu. Prvi korak je pravljenje digitalne marketing strategije gde će vaše usluge biti lake za nalaženje, a vaši korisnici usluga inspirisani da učestvuju u gradjenju vašeg brenda i raspoloženi da vas preporuče.

Budimo iskreni, online tržište danas je konkurentnije nego ikada. Potreban vam je digitalni marketing partner koji će razumeti put kupovine vaših klijenata, i koji može razviti internet marketing strategiju koja će vaš brend prestaviti kao “najbolje rešenje” na bilo kom mestu na kom vas vaši klijenti budu tražili: Google pretraga, društvene mreže, mediji ili email.

Šta vam mi nudimo?

Imajte u vidu da nije svaki način oglašavanja dobar za vaš biznis. Zato je i potrebno da angažujete profesionalca koji će sa optimalnim budžetom postići željene rezultate.

U skladu sa potrebama vaše kompanije formiraćemo internet marketing plan u kom ćemo izabrati najefikasnije načine vašeg reklamiranja.

Kako izgleda internet marketing kampanja?

Nakon izrade web sajta, i kreiranja sadržaja na njemu, pravi se detaljna marketing strategija sa marketing sadržajem (tekstualni, grafički i video sadržaj) i biraju se platforme za nastup. Prvi cilj je da vaš brend postane prepoznatljiv korisnicima. Nakon toga sadržaj se promoviše, mere se rezultati kampanje, i pišu se izveštaji o učinku kampanje.

Koje se platforme najčešće koriste? Što se tiče internet okvira to je Google (Google adwords kampanje), društvene mreže (Facebook, Instagram, Twitter, Linkedin, Youtube, Pinterest). Najbitnija stavka koja utiče na izbor platformi i celu marketing strategiju može stati u par prostih pitanja.

Šta sve sadrži internet marketing plan?

– Definisanje cilja marketinga, tj. ciljeva promocije na internetu

– Analiza tržišta

– Strategija marketing komunikacije

– Planiranje budžeta

– Kreiranje korporativnog identiteta kompanije

– Odredjivanje vremenskih rokova

– Dizajniranje promotivnih kampanja (Internet Media Plan)

– Kreiranje dodatnih marketinskih materijala i kampanja

– Izvršavanje promotivnih programa

– Merenje efekta marketinške kampanje

 

Trick Web Studio

Malim korakom do velikih ciljeva

Adresa: Milentija Popovića 11, 11070 Beograd, Srbija
Email: trickwebstudio@gmail.com
Naš telefon:  060 15 66 747