WEB DIZAJN

Profesionalna izrada sajtova

web dizajn beograd

Web dizajn i profesionalna izrada internet prezentacija je osnovna delatnost Trick Web Studija. Cilj nam je da Vam isporučimo funkcionalan, vrhunski dizajniran web sajt, izradjen po najnovijim tehnologijama.

Nudimo Vam široku lepezu mogućnosti izrade sajtova koji su prilagodjeni Vašim potrebama. Fokus prilikom izrade sajta je da na najkvalitetniji način prikažemo Vaš biznis, kao i da Vaši klijenti brzo nadju informacije koje traže.

Naši sajtovi su prilagodjeni svim rezolucijama ekrana. Što znači da Vaši klijenti mogu se informišu o Vašem biznisu preko računara, tableta, mobilnih telefona.

Imate pola sekunde za osvajanje klijenta

Da li ste znali da je polovina sekunde prosečno vreme za koje korisnik formira mišljenje o Vašem web sajtu? Prvi utisak je važan, i to stavlja web dizajn i raspored sadržaja na vašem web sajtu u prvi plan.

Ljudi veoma brzo donose zaključke. Potrebna je 1/10 sekunde da formiraju prvi utisak o nekoj osobi, ili web sajtu. Za 50 milisekundi (0,05 sekundi) korisnik  formira mišljenje o Vašem web sajtu, i donosi odluku da li mu se svidja ili ne i da li će ostati na toj strani ili ne.

Najbitniji faktori na osnovu kojih korisnik donosi zaključke o vašem web sajtu su jednostavnost njegovog dizajna,  i brzina nalaženja informacije na njemu. Prvi utisak je 94% povezan sa dizajnom web sajta. Samo 6% korisnika, fokusira se isključivo na tekstualni sadržaj sajta.

web dizajn Trick web studio
Ukoliko vam se svidja ovo što ovde vidite