IZRADA SAJTA

Izrada sajta je prvi korak ka Vašem prisustvu na internetu. Vaš web sajt je vaš “savršeni zaposleni radnik”, koji radi odličan multitasking. Zaposlen je 7 dana nedeljno cele godine, nikad nije na bolovanju, i ne kasni sa izveštajima. To nije sve. To je njegov najmanji potencijal. Najveći potencijal je u predstavljanju vaše kompanije svetu, i brzom eliminisanju vaše konkurencije.

Da li ste znali da 2,6 milijardi ljudi na svetu koristi internet svaki dan? Najčešći, najbrži način pronalaženja informacija je preko interneta.

MI RADIMO ZA VAS

Prezentacioni web sajtovi

Prezentacioni web sajtovi su najčešće sajtovi za mala, srednja, ili velika preduzeća koji posluju u različitim sferama biznisa (stomatološke ordinacije, advokatske kancelarije, prezentacije za preduzeća, sajtovi za teretane, kozmetičke salone, razne vrste eventova…) Takodje mogu biti sajtovi za CV, lične promocije ili blogovi. Izrada sajtova je u WordPress-u.

Web shop

Web prodavnice (e-commerce) su vrsta web sajtova preko kojih se vrši prodaja proizvoda. Izradjuju se sa i bez integracije sistema plaćanja.

Izrada portala

Web portali su specijalno dizajnirani “web sajtovi” koji izmedju ostalog imaju mogućnost kreiranja korisničkih profila. Mogu imati različite namene (portal za nekretnine, turistički portal, portal za traženje poslova, forum, novine…) Način izrade web portala je mnogo kompleksniji, i zahteva mnogo više vremena od razvoja običnih web sajtova.

HTML u WordPress

Ukoliko posedujete web sajt u HTML tehnologiji i želite da takav sajt prebacite U WordPress, mi to možemo uraditi za vas. Takodje ukoliko imate neku HTML temu koja vam se dopada, možemo izraditi web sajt po tom dizajnu.

PROCES IZRADE WEB SAJTA

IDEJA

KONCEPT

DIZAJN

RAZVOJ

TESTIRANJE

GOTOV SAJT

IZRADA SAJTA KOJA POBOLJŠAVA VAŠE POSLOVANJE

U ovom trenutku, dok čitate ovaj tekst, milioni korisnika na svetu rade isto što i vi. I sve povezuje ista nit. Potraga za informacijama. Ili informacijom?
Jednom savršenom informacijom zbog koje će se zaustaviti na jedan trenutak i poželeti da saznaju više. Informacijom koja će ih inspirisati, nasmejati, motivisati, proširiti vidike. Informacijom zbog koje će poželeti nešto što nisu tražili.
Naš posao je da otkrijemo tu jednu savršenu informaciju za vas. Kada je otkrijemo, nalazimo najbolji način da tu viziju oživimo koristeći dizajn i tehnologiju.

Više o našim uslugama možete videti ovde